Vers van het Land

De mensen worden steeds bewuster als het gaat om de keuze voor gezonde en vooral ook verse producten en zoeken ook in toenemende mate voor zichzelf de garantie dat de producten die ze kopen hieraan ook voldoen.

Dit betekend in de praktijk dat mensen voor het kopen van hun verse dagelijkse groenten en fruit en ook steeds meer voor zuivel direct naar de boerderij gaan waar ze deze producten kunnen kopen.

Boerderijwinkels zijn echter vaak seizoengebonden en ook de openingsuren wijken af van winkels in de steden. Vaak is de situatie ontstaan dat er voor boerderijwinkels geen "sluitingstijden" zijn. Dit geeft beperkingen.

Een goede oplossing hiervoor is gebruik maken van automaten. Voor het aanbieden van AGF hebben we prima automaten voor u ter beschikking.

Door de verschillende vakgroottes kunnen b.v. aardbeien per 500 gram worden aangeboden maar ook een zak met 5 kilo aardappelen of appels.

Dit betekent dat u buiten de normale openingsuren uw klanten 24u per dag kunt voorzien van uw verse producten. U krijgt extra omzet en kunt extra service verlenen zonder daarvoor extra manuren te moeten inhuren. Ook zijn veel boerderijwinkels gelegen aan fiets / wandelroutes en in veel landelijke gebieden zijn minicampings in de buurt.

Voor meer informatie over automaten klik: Regiomat« of Regiomat XL

De werkzaamheden in de boerderijwinkel kunnen nu eenvoudiger worden gecombineerd met andere bezigheden. Deze automaat is een ideaal hulpmiddel voor het verkopen van uw ambachtelijke producten op drukke momenten en wat nog belangrijker is, u kunt uw klanten ook service verlenen buiten de normale openingstijden. Deze automaten voldoen aan de modernste technische standaarden. Er is sprake van gecontroleerde, doorgaande verkoop 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bovendien werkt de automaat impulsverhogend en de producten worden absoluut hygiŰnisch en beschermd aangeboden aan uw klanten.

U kunt uiteraard ook direct contact opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Ga naar onze contact pagina. Wij helpen u graag!