Snacks

In onze 24uur economie hebben we steeds meer te maken met meerdere eetmomenten per dag waarbij Snacks uitermate populair zijn. Dit kunnen zijn warme of gekoelde snacks.

Snacks vragen in toenemende mate om snelheid, gemak en een aantrekkelijke presentatie. De consumenten zijn veelal gehaast en nemen niet de tijd om uitgebreid te eten. Ze willen ook niet in de rij gaan staan en wachten tot hun snack klaar wordt gemaakt. Vaak is het snel kopen en dan lopend of pas in trein of bus eten.

Het zogenaamde: Grab and Go

Hiervoor hebben we uitstekende loketautomaten ter beschikking. Deze automaat is uitermate geschikt voor het verkopen van snacks in snackbars, automatieken, trein, tank en busstations, wachtruimtes, kantines, bakkerijen, kiosken, sportstadions, etc.

Kortom op elke plek en elke gelegenheid waar veel mensen zijn en waar dan vraag ontstaat naar een smakelijke en snelle snack. Een vraag waaraan acuut, zeer snel moet worden voldaan.

Enkele voorbeelden van producten die zeer succesvol uit de loketautomaten kunnen worden verkocht variŽren van: Frikadellen, Hamburgers, Pizza's, worstenbroodjes, soep en andere warme regionale specialiteiten. Verder ook belegde broodjes, slaatjes en vruchten cocktails.

Klik hier voor meer informatie over automaten voor Snack automaten:

De Regiomat

Deze automaten zijn een ideaal hulpmiddel voor het verkopen van uw snacks op momenten dat het erg druk is. U kunt de loketautomaat beschouwen als een extra medewerker. De automaat levert het product en rekent ook af met de klant. Of gepast geld of met betaalkaart. Het gaat snel en efficiŽnt. Bij een juiste presentatie kunt u 2 tot 3 x zoveel verkopen met hetzelfde aantal personeelsleden.

De automaten voldoen aan de modernste technische standaarden. Er is sprake van gecontroleerde extra verkoop. Bovendien werkt de automaat impulsverhogend en de producten worden absoluut hygiŽnisch, beschermd en in perfecte conditie aangeboden aan uw klanten.

U kunt uiteraard ook direct contact opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Ga naar onze contact pagina. Wij helpen u graag!