Maaltijdconcepten

Voor de producenten / aanbieders van ambachtelijke maaltijden, hebben we absolute topklasse automaten en concepten ter beschikking, waarmee 24 uur per dag verse maaltijden, warm of gekoeld, optimaal kunnen worden aangeboden.

De traditionele kantine is in veel bedrijven verleden tijd. Vooral voor kleinere bedrijven zijn de kosten vaak te hoog. In bedrijven met ploegendienst is ook laat op de avond vaak nog een warme maaltijd gewenst! In veel kantoren/kantoor complexen - vooral buiten stadscentra - zijn er vaak nauwelijks gezonde, betaalbare alternatieven voor een kwalitatief goede en snelle maaltijd.

Ook ontbreken op vele schoolgemeenschappen vaak de mogelijkheden voor een betaalbaar en kwalitatief goed aanbod in maaltijden. Voor veel van deze situaties, waarin aan de behoefte aan een volwaardige maar ook betaalbare maaltijd via traditionele catering of eigen keuken niet kan worden voldaan, bieden maaltijden in innovatieve automaten concepten een ideale oplossing.

Wij kunnen al een rendabel catering concept bieden voor bedrijven en voor werkplekken vanaf 10 medewerkers! meer informatie (powerpoint presentatie)

Mogelijkheden Maaltijden 24uur per dag:

IN VIER STAPPEN NAAR DE WARME MAALTIJD
  1. Eerst wordt betaald. Per card of geld wordt ingevoerd. De automaat geeft wisselgeld terug.
  2. Op de menu kaarten op de automaat staat het nummer van het gerecht. Het rode nummer geeft aan dat het gerecht warm wordt geleverd. Het blauwe nummer staat voor gekoelde uitgifte.
  3. Het betreffende nummer moet nu op het toetsenbord worden ingetoetst.
  4. Na de bereidingstijd ( bij gekoelde bestelling direct ) wordt de warme maaltijd in het uitgifte vak geplaatst en kan er daar uitgenomen worden.

Voor een advies op maat: neem contact op

Deze catering concepten zijn een ideaal hulpmiddel voor het aanbieden van ambachtelijke, gezonde en voedzame maaltijden op drukke momenten in kantines van bedrijven, scholen en kantoorcomplexen. Wat nog belangrijker is, u bent niet meer gebonden aan openingstijden van de kantine en kunt uw medewerkers ook service verlenen buiten de normale kantinetijden.

De automaat voldoet aan de modernste technische standaarden. Er is sprake van gecontroleerde, doorgaande verkoop 24 u per dag en 7 dagen per week. Bovendien worden de producten absoluut hygiŰnisch en beschermd aangeboden aan uw klanten.