De REGIOMAT XL

Speciaal voor AGF producten vers van de boerderij

De Regiomat XL is een automaat speciaal ontwikkeld voor op de boerderij. Voor alle AGF producten die niet perse koeling nodig hebben.

De Regiomat XL werkt met een vaksysteem waardoor aan de consument op een zeer duidelijke en overzichtelijke manier de producten worden aangeboden.

De Regiomat XL wordt vaak geleverd in combinatie met de gekoelde Regiomat® maar kan ook volledig zelfstandig worden ingezet.

Door de verschillende vakgroottes kan vanuit de Regiomat XL een zeer compleet assortiment A.G.F. worden aangeboden. Dit kan variėren van bakjes met 500 gram champignons, kersen of aardbeien tot een verpakking van 5 kilo aardappelen. Vooral ook voor verkoop van seizoen gebonden producten is deze automaat ideaal.

In combinatie met de Regiomat® kunnen dan ook gekoelde zuivelproducten worden verkocht in meerdere verschillende uitvoeringen en prijzen. Daardoor is het mogelijk om een compleet assortiment ambachtelijke boerderij producten te verkopen.

Hierdoor is het Regiomat® concept het ideale automaten concept voor Boerderij winkel en uiteraard voor boerderij mini camping!

Indien buiten geplaatst hebben we als optie ook verschillende soorten schuthokken.

De afmetingen voor de vakken kunnen naar wens worden geleverd. Verder kunnen we variėren van 16 tot 72 vakken.

De werkzaamheden in de boerderijwinkel kunnen nu eenvoudiger worden gecombineerd met andere bezigheden. Deze automaat is een ideaal hulpmiddel voor het verkopen van uw ambachtelijke producten op drukke momenten en wat nog belangrijker is, u kunt uw klanten ook service verlenen buiten de normale openingstijden. De Regiomat XL voldoet aan de modernste technische standaarden. Er is sprake van gecontroleerde, doorgaande verkoop 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bovendien werkt de automaat impulsverhogend en de producten worden absoluut hygiėnisch en beschermd aangeboden aan uw klanten.