REGIOMATŪ

Speciaal ontwikkeld voor vers producten van de boerderij

De RegiomatŪ is een automaat van uitzonderlijke klasse die het beste is te vergelijken met de traditionele spiraalautomaat maar dan zonder spiralen. Dat leidt tot 20-25% meer vulcapaciteit.

De RegiomatŪ werkt met een lift systeem waardoor de consument op een zeer duidelijke en overzichtelijke manier de producten krijgt geleverd.

De RegiomatŪ wordt standaard geleverd met een koel systeem waardoor in principe alle producten die koeling behoeven kunnen worden verkocht.

Deze koeling werkt perfect, zelfs bij een buiten temperatuur van - 25°C tot + 35°C!!
Door het koelsysteem is de RegiomatŪ uitermate geschikt voor de verkoop van zuivel: boter, eieren en kaas maar ook vers vlees ( bbq vlees ) en vleeswaren.

Vanuit de RegiomatŪ kunnen zuivelproducten worden verkocht in meerdere verschillende uitvoeringen en prijzen. Zo is het mogelijk om flessen of pakken melk, yoghurt, boter en kaas maar ook flessen wijn en frisdranken die koeling nodig hebben vanuit de RegiomatŪ probleemloos te verkopen.

Hierdoor is de RegiomatŪ de ideale automaat voor de Boerderij camping maar vooral ook als aanvulling op boerderij winkel, zeker in combinatie met de Regiomat XL.

De automaat is voorzien van wielen waardoor hij mobiel is en op meerdere plaatsen inzetbaar. Indien buiten geplaatst hebben we als optie ook verschillende soorten schuthokken.

De afmetingen voor de te verkopen producten kunnen probleemloos worden ingesteld. De RegiomatŪ voldoet aan de meest recente technische standaarden.

Voor meer gegevens van de RegiomatŪ klik hier (naar Flyer)