De IJsplus

Ambachtelijk IJs vers naar de consument

De IJs Plus is een automaat speciaal ontwikkeld voor ambachtelijk bereid IJs. Uiteraard kunnen er ook andere diepvriesproducten uit worden verkocht.

De IJs Plus werkt met een systeem waardoor aan de consument op een zeer duidelijke en overzichtelijke manier de producten worden aangeboden.

Laat de IJsplus u overtuigen door zijn unieke concept.

Door de flexibele instelmogelijkheden van de vakken kunt u tot 50 verschillende soorten en verpakkingen aanbieden. Zelfs grotere verpakkingen zoals bakken tot 1 kilo ijs vormen geen enkel probleem.

Een liftsysteem haalt het ijs uit het opslagvak en vervoert het naar het uitgiftevak. Door de hoogwaardige kwaliteit heeft de IJsplus een zeer robuuste uitstraling!

Fotosensoren zorgen voor een probleemloze productuitgifte.

Een dikke laag isolatie laat de automaat ecologisch verantwoord werken. Door de doorschakelmogelijkheid van meerdere vakken kan de capaciteit naar wens worden aangepast. Het vullen is bijzonder eenvoudig.

Gegevens: - Diepvries temp. -21 tot -24°C
- Max. stroomverbruik 750W
- H 1923 mm / B 1045 mm / D 921,5 mm
- Gewicht 440 kg
- Milieu vriendelijk R 404 Gas
Opties: - Munten wisselaar
- Biljettenlezer

Voor meer informatie over de IJs Plus klik hier (naar flyer)

Deze automaat is een ideaal hulpmiddel voor het verkopen van uw ambachtelijke IJsproducten op drukke momenten en wat nog belangrijker is, u kunt uw klanten ook service verlenen buiten de normale openingstijden. De IJS Plus voldoet aan de modernste technische standaarden. Er is sprake van gecontroleerde, doorgaande verkoop 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bovendien werkt de automaat impulsverhogend en de producten worden absoluut hygiënisch en beschermd aangeboden aan uw klanten.