Ambachtelijke producten

Voor de producenten en verkopers van ambachtelijke producten, de bakker, de slager en de traiteur, maar ook voor ambachtelijke producten vers van de boerderij of het nu AGF, zuivel of vleeswaren betreft, hebben we topklasse automaten ter beschikking, waarmee 24 uur per dag verse ambachtelijke producten optimaal kunnen worden aangeboden.

Voor Bakker, Slager en Traiteur hebben we de V90 ter beschikking die we ook kunnen leveren in een gekoelde uitvoering, de V90 COOL.

Ook het Regiomat concept is uitstekend geschikt voor ambachtelijke producten! De Regiomat XL voor AGF en de Regiomat« voor gekoelde producten.

Deze automaten zijn een ideaal hulpmiddel voor het verkopen van uw ambachtelijk bereide producten op drukke momenten en wat nog belangrijker is, u kunt uw klanten ook service verlenen buiten de normale openingstijden.

Er is sprake van gecontroleerde, doorgaande verkoop 24 uur per dag en 7 dagen per week. De automaat werkt daarnaast ook impulsverhogend en uw producten worden absoluut hygiŰnisch en beschermd aangeboden aan uw klanten.

Klik hier voor meer informatie over automaten voor Ambachtelijke producten:

V90, Regiomat«, Regiomat XL en de IJsplus

U kunt uiteraard ook direct contact opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Ga naar onze contact pagina. Wij helpen u graag!